info@bruinbouw.nl

Dakkapel / Dakraam

Dakkapellen en dakramen

Dakkapellen en dakramen kunnen een verrijking voor uw woning zijn. Wanneer u een zolder heeft en beperkt wordt in de inrichtingsmogelijkheden door de nok, dan kunt u ervoor kiezen een mooie dakkapel te laten plaatsen, zodat de nok onderbroken wordt door een zee aan extra ruimte. Uiteraard realiseert u ook aanzienlijk meer licht, ook wanneer u enkel kiest voor nieuwe dakramen. Vervang oude dakramen door luxere modellen of laat de (te) kleine dakramen vervangen door grotere exemplaren. Alles is mogelijk bij De Bruin Bouw.

Een ruime keuze aan dakkapellen en dakramen

De Bruin Bouw kan altijd aan uw wensen en eisen tegemoet komen wanneer u interesse heeft in dakkapellen of dakramen. Wij maken uw zolder in een handomdraai groter en lichter, met een dakkapel, een groter dakraam of zelfs een nokverhoging. Wij houden alles in eigen beheer, waardoor wij voortdurend de volledige controle hebben over de werkzaamheden en het totale project. Dit betekent dat wij de kwaliteit hoog kunnen houden, in alle gevallen. Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten dakkapellen al binnen een dag realiseren, zodat u niet lang in de rommel of herrie hoeft te zitten. De Bruin Bouw heeft niet alleen een ruim aanbod dakkapellen, maar ook een veelzijdigheid aan dakramen van hoge kwaliteit. Uiteraard komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u tevens adviseren op alle vlakken, waaronder ook bij het maken van een materiaalkeuze. Indien nodig kunnen wij zelfs de vergunningaanvraag voor u regelen.

Heeft u interesse?

De Bruin Bouw staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in dakkapellen, dakramen of een nokverhoging. Wij werken in de meest uiteenlopende plaatsen, waaronder Ridderkerk, Rotterdam, Alblasserdam, Papendrecht, Tuil, Zaltbommel, Waardenburg, Haaften en Hendrik-Ido-Ambacht. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte op.

De Bruin Bouw projecten