info@bruinbouw.nl

Diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een breed begrip. We kunnen het hebben over het realiseren van grote en kleine nieuwbouw projecten, over het vergroten van een bedrijfsgebouw of een woonhuis of over het realiseren van een aanbouw. Het maakt niet uit wat voor nieuwbouw plannen u heeft; De Bruin Bouw staat voor u klaar met een zeer complete en vriendelijke dienstverlening. Wij luisteren graag naar wat uw verwachtingen van het nieuwbouw project zijn, zodat wij onze service hier goed op kunnen aanpassen. Zo verzorgen wij altijd een eindresultaat naar wens, van de hoogste kwaliteit.

Lees meer over Nieuwbouw bij De Bruin Bouw

Verbouw

Verbouw plannen kunnen u flink bezig houden. Er is dan ook veel dat geregeld moet worden en het is nodig om alles goed te overdenken, zodat u echt tot een eindresultaat komt dat volledig aan al uw wensen, eisen en behoeften voldoet. De Bruin Bouw helpt u hier graag bij. Op het gebied van verbouw hebben wij een ruime ervaring en kunnen wij u op passende wijze adviseren en informeren over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij de verbouw projecten uitvoeren op professionele en vakkundige wijze, waarbij wij volledig uitgaan van uw verwachtingen.
Lees meer over Verbouw bij De Bruin Bouw

Onderhoud

Heeft u een onderhoud en renovatie specialist nodig? Dan staan de vakmensen van De Bruin Bouw graag voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Het is vanzelfsprekend dat u zelf onderhoud uitvoert aan uw woning, maar wanneer er groter onderhoud nodig is, zoals bijvoorbeeld het vervangen van raamkozijnen, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Periodiek onderhoud aan uw woning voorkomt hoge reparatiekosten die voorkomen hadden kunnen worden. Wij zijn er om u te adviseren over alles wat betrekking heeft op onderhoud en renovatie.
Lees meer over Onderhoud bij De Bruin Bouw

Dakkapel/dakraam

Dakkapellen en dakramen kunnen een verrijking voor uw woning zijn. Wanneer u een zolder heeft en beperkt wordt in de inrichtingsmogelijkheden door de nok, dan kunt u ervoor kiezen een mooie dakkapel te laten plaatsen, zodat de nok onderbroken wordt door een zee aan extra ruimte. Uiteraard realiseert u ook aanzienlijk meer licht, ook wanneer u enkel kiest voor nieuwe dakramen. Vervang oude dakramen door luxere modellen of laat de (te) kleine dakramen vervangen door grotere exemplaren. Alles is mogelijk bij De Bruin Bouw.
Lees meer over Dakkapellen / Dakramen bij De Bruin Bouw

Interieur

Uw interieur moet bij u passen. Het gaat immers om uw thuis; de plek waar u zich voortdurend comfortabel en op uw gemak moet kunnen voelen. De sfeer van uw interieur is hierin bepalend. Daarnaast wilt u wellicht eens in de zoveel tijd aanpassingen in uw interieur maken, bijvoorbeeld om de sfeer eens wat te veranderen of om met de trends mee te gaan. Wilt u uw interieur veranderen door middel van timmerwerken? Dan kunt u uitstekend bij De Bruin Bouw terecht. Wij helpen u graag verder.
Lees meer over Interieur bij De Bruin Bouw

24 jaar ervaring

Meer dan 24 jaar ervaring in het vak

De Bruin Bouw projecten

Al 867 afgeronde bouwprojecten achter onze naam.

200+ klanten

Al meer dan 200+ klanten mogen helpen afgelopen jaren