info@bruinbouw.nl

Interieur

Uw interieur moet bij u passen. Het gaat immers om uw thuis; de plek waar u zich voortdurend comfortabel en op uw gemak moet kunnen voelen. De sfeer van uw interieur is hierin bepalend. Daarnaast wilt u wellicht eens in de zoveel tijd aanpassingen in uw interieur maken, bijvoorbeeld om de sfeer eens wat te veranderen of om met de trends mee te gaan. Wilt u uw interieur veranderen door middel van timmerwerken? Dan kunt u uitstekend bij De Bruin Bouw terecht. Wij helpen u graag verder.

Interieur timmerwerkzaamheden

De Bruin Bouw staat voor u klaar wanneer u de wens heeft om uw interieur wat aan te passen met mooie timmerwerken. Wij bieden op dit gebied een zeer brede dienstverlening. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe kamerdeuren of suitedeuren naar wens plaatsen, maar wij ook het realiseren van ruime kledingkasten, sfeervolle trapkasten of bijvoorbeeld old look schuifdeuren behoort tot onze vele mogelijkheden. Uiteraard wordt alles volledig op maat gemaakt, zodat het uitstekend aan uw wensen voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf aangeven hoe u de ruimte in de kasten ingedeeld wilt hebben, zodat de kast voor u optimaal ingericht kan worden. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze interieur timmerwerkzaamheden.

Een breed werkgebied

Als ervaren bouwbedrijf houden wij een breed werkgebied aan. Zo kunnen wij u van dienst zijn met maatwerk interieur timmerwerkzaamheden in onder meer Haaften, Tuil, Waardenburg, Papendrecht, Zaltbommel, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u wilt weten wat wij precies voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

De Bruin Bouw projecten