info@bruinbouw.nl

Onderhoud en Renovatie

Onderhoud en renovatie

Heeft u een onderhoud en renovatie specialist nodig? Dan staan de vakmensen van De Bruin Bouw graag voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Het is vanzelfsprekend dat u zelf onderhoud uitvoert aan uw woning, maar wanneer er groter onderhoud nodig is, zoals bijvoorbeeld het vervangen van raamkozijnen, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Periodiek onderhoud aan uw woning voorkomt hoge reparatiekosten die voorkomen hadden kunnen worden. Wij zijn er om u te adviseren over alles wat betrekking heeft op onderhoud en renovatie.

Veel mogelijkheden in onderhoud en renovatie

Wij zijn er niet alleen voor particulieren die interesse hebben in onze dienstverlening op het gebied van onderhoud en renovatie. Ook voor bedrijven staan wij graag klaar. Zo kunnen wij het totale onderhoud van bedrijven voor onze rekening nemen. Onze mogelijkheden op het gebied van onderhoud en renovatie zijn zeer breed. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met het controleren van de verlichting, met het vervangen van kapotte ruiten of bijvoorbeeld het bijvullen van de ketel.

Interesse in onderhoud en renovatie?

Wilt u de werkzaamheden op het vlak van onderhoud en renovatie uitbesteden aan een erkende onderneming met veel ervaring en een brede kennis van zaken? Dan is De Bruin Bouw uw partner. Wij zijn werkzaam in onder meer de plaatsen Ridderkerk, Rotterdam, Alblasserdam, Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Haaften, Zaltbommel en Tuil. Wij nodigen u uit eens contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om onderhoud en renovatie. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

De Bruin Bouw projecten