info@bruinbouw.nl

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een breed begrip. We kunnen het hebben over het realiseren van grote en kleine nieuwbouw projecten, over het vergroten van een bedrijfsgebouw of een woonhuis of over het realiseren van een aanbouw. Het maakt niet uit wat voor nieuwbouw plannen u heeft; De Bruin Bouw staat voor u klaar met een zeer complete en vriendelijke dienstverlening. Wij luisteren graag naar wat uw verwachtingen van het nieuwbouw project zijn, zodat wij onze service hier goed op kunnen aanpassen. Zo verzorgen wij altijd een eindresultaat naar wens, van de hoogste kwaliteit.

Voor al uw nieuwbouw projecten

De Bruin Bouw staat klaar voor alle klanten, van particulieren tot bedrijven en van de meest kleine projecten tot de meest grote en uitdagende projecten op het gebied van nieuwbouw. Wij kunnen snel en vakkundig een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand realiseren en houden hierbij een vooraf besproken planning aan, zodat u precies weet wat u mag verwachten en waar u aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat wij iets neer zetten dat volledig aansluit bij uw verwachtingen. Wij bieden dan ook uitvoeringsmogelijkheden van de meest verschillende bouwmethodes en maken hierbij gebruik van materialen naar wens. Wij bieden dan ook altijd maatwerk tegen een aantrekkelijk tarief. Indien nodig kunnen wij zelfs de eventueel benodigde vergunningen voor u aanvragen.

Een breed werkgebied

De Bruin Bouw houdt een breed werkgebied aan, zodat wij zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn met onze mogelijkheden en kwaliteiten op het gebied van nieuwbouw. Zo werken wij onder meer in de plaatsen Rotterdam, Alblasserdam, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Waardenburg, Tuil, Papendrecht, Haaften en Zaltbommel. Wij zijn er om u van meer informatie en deskundig advies te voorzien. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u interesse heeft in een vrijblijvende offerte voor uw nieuwbouw project. Wij staan graag voor u klaar.

De Bruin Bouw projecten